Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Áh, hátizsák sokkal jobban véi szerintem, mint a válltáskák! Hogy miért? Mert gyors fordulásnál nem csapod neki semminek a centrifugális erőből adódóan oldalról kivágógó táskát! Azon kivül, mikor leteszed, nem a gép koccolja a talajt először, mivel az ''lebeg'' a belső rekeszben. Nekem kicsit lötyögne benne, de kitaláltam rá egy marhajótrükköt: mivel 12''-es gépem van, és 15,4-hez van tervezve, annyit kell csak tennem, hogy nem állitva, hanem 90 fokkal elforgatva teszem bele
De ha nagyon überbrutál útra megyek, akkor belerakom a neoprén védőtáskába, majd azzal együtt a kipárnázott rekeszbe. A kettő együtt már verhetetlen
Egyébként, ez egy jó nagy hátizsák, meg is lepődtem rajta, képeken nem látszik rajta, hogy ilyen hatalmas! Ezzel már tényleg nem lesznek tárolóhely-igény gondok
szerintem 4x2L üccsi is beleférne, de 3 biztosan, és persze géppel együtt! Majd kipróbálom, még csak most hozta meg a futár
Egyébként a táska aljában van egy cipzáros rész, ott van az esőköpönyege, saját magára rá lehet húzni totálban, marha jó! A táska alján vastag, csúszásgátló gumiboritás van, végre egy jó ötlet, igy már le lehet tenni bárhol a földre, nem kell félni, hogy a textilbe issza magát a kosz, nedves zsepivel letörlöd és kész. A fogantyúnál gumiboritás van, tehát kézben vitel is extra kényelmes, a hát és a vállszijak nagyon erősen párnázottak, eszméletlen kényelmes a cipelés! Szóval, csupa jót tudok róla mondani... de hát ez egy Dicota
Ja, és még pár apróság: két csomag tartósitocsomagocskával érkezett, meg légzacskókkal. Lestem is először, mi a francnak tesznek bele üres zacskókatHát ez szabályosan dobozolt hegyilevegő
Semmi más funciojuk nem volt, mint a kipárnázás szállitás közben. Ja, és külön mini zipzáras akkutartót adnak, amibe bele teheted a töltőt. Tehát nem karcolja le semmi sem. Szerintem ezek az apróságok magukért beszélnek, meg a zipzár varrása teljesen rejti a fogantyukat, és a felső főzipzár nem hülyülök, kb 2 centis acél csoda
Ha ez nem birja akkor semmi!
ui.: ha kell, majd csinálok róla képeket, ha vki tervez iylet venni!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest