Hirdetés
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Mini PC
Aktív témák
-
Sanyo
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Megnéztem de a leirás ennyire nem folyik bele a témába. Írja, hogy van 3db USB port, de hogy 1.1 vagy 2.0 azt nem. Aida32 meg nem mondja meg. Sorry.
-
Sanyo
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Van, de az a dobozban van. :)
-
Sanyo
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Az USB-ben nem vagyok biztos, de a vinyó 20 gigás az tuti.
-
Sanyo
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Pingelés megy de mégse látszik. :(
-
Sanyo
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Érdekes, hogy Win2k és Win2k között nincs gond. Már nincs túl sok ötletem...
-
Sanyo
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Metro áruházakban van most akcióban, 264 bruttó (amúgy szinte mindíg :) ), Székesfehérváron már ne keresd, én hoztam el az utolsót. Tegnap délután még 5db volt belőle.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Eh, nem 2.0-ás USB-je van :(
-
Sanyo
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Most van akcióban a Metroban Fujitsu-Siemens Amilo. Bruttó 264HUF, Mobil 2000+ XP, Ati IGP, 256 mega ram, 20 gig vinyó, dvdrom/cdíró.
-
HEBI
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Szerintem 300.000 környékén nézz szét a használt piacon, vegyél Te is egy TOSHIBA-t, én is azt tettem. Azért irtam ezt a márkát, mert erre van újonnan 3 év gari. Tehát neked is ''marad'' belőle.
-
salazol
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Igaz, de ez ASUS.
Vannak a piacon még ilyesmik, ECS is van, de nem tudom ki forgalmazza és az iszonyú ronda sárga színű.
Tudom nehéz döntés, mert sok pénz.
Azt hiszem ennyit tudtam hozzászólni a témához. -
salazol
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
SOWAH kft, [L]http://www.sowah.hu[/L]
Elvileg ez csak nagyker, de az asus notikat adják kiskerben is felárral, biztosadják ezt is.
ASUS D1400BB Intel processzor, DDR RAM, 2.5'' HDD, DVD, 14.1'' XGA TFT LCD - BAREBONE 129 000 Ft Készletről
ASUS D1500BB Intel processzor, DDR RAM, 2.5'' HDD, DVD, 15'' XGA TFT LCD - BAREBONE 139 000 Ft Készletről
Ez nagyker nettó ár, nem tartalmazza a procit, memóriát, hdd-t. Asztali proci, normál ddr kell bele, viszont hdd-ből notiba való.
SiS M650 + SIS 962 chipset, max. 512MB memória, USB FDD (NEM TARTOZÉK), 3.3kg! Csatlakozók: 4xUSB 2.0, 2xIEEE, 56k, 10/100, S-video out, VGA, párhuzamos port, S/PDIF out, Mic-in, Line-in, headphone-out, magyar billentyűzet. Figyelem! Az ár az akkumulátort nem tartalmazza! -
salazol
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
[L]http://www.albacomp.hu/activamobil/[/L]
esetleg ezek, itt van mobil celeronos, bár nem tudom ez milyen minőség. -
salazol
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Biztos jók az asztali procival szereltek is, csak belegondoltam, hogy nálam a Celeron 1000 (nem tua) ilyen forró, akkor mit művelhet egy P4/2000?
A másik, amit meg kellene gondolnod, hogy biztos noti kell-e?
Nézd meg ezt:
[L]http://www.asus.com/products/desktop/d1/overview.htm[/L]
Olcsóbb, icipicit nehezebb és csak az aksi nincs benne, tehát 230V nélkül nem megy. De ha csak azért kellene a noti, hogy a munkahelyen meg otthon is használhasd (értelemszerűen ez lehet kollégium és otthon, kortól függően), akkor jó alternatíva ez a cucc. -
salazol
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nem tartom helyesnek, ha ilyen szempontok alapján döntesz. A memória olcsón, a HDD nem annyira olcsón később is bővíthető.
Gericomot használok 2,5 éve. Jó. De ha legközelebb veszek, biztos olyat választok, amiben mobilprocesszor van. Egyfolytában jön az egeret kezelő kezemre a forróság, pont oda fújja. Meg kicsit hangos is, hiszen nagyon kell pörögnie a ventinek.
Gondolom a hummert nézted ki, annak pont annyi az ára.
Hát inkább kölcsönkérnék egy kicsit, és megvenném a blockbustert.
Vagy kisebb sebességigény esetén a webgine advance lenne még nyerő, az árusító cég felárért hajlandó bővítve adni el, és akkor még spóroltál is.
Nem kell rám hallgatni, csak úgy írogattam.
Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Medence topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Jackson elektromos gitár
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest