- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- UHD filmek lejátszása
- Milyen processzort vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
fasyrt: kösz a tippet, onitsway
C.Lo: nem vagyok ideges, megprobálok nem paraszt lenni...
1 - ez nem az a topic ahol ilyent szoktak kérdezni. sőt. de gondolom ottvolt a lista tetején, gondoltad 1re megy, laptop topic az laptop topic, akármilyen legyen is...hát nem. Milyen notebook-ot vegyek topicban szerintem jobb választ kapsz.
2 - az ár szinte semmit nem mond el egy laptopról. főleg hogy használt, és nem bolti árról van szó. Ez alapján nehéz bármit is mondani, lesz tuti aki azt gondolja hogy 200 alatt notit nem érdemes venni, ugyanakkor most 40ért vettem egy notit, csak melora. Szóval adagold róla az adatokat, márka, kor, állapot, tipus...hja és ha lehet a megfelelő topicba.
3 - szerintem elhamarkodott döntés volt: ide írni, és ha nem tudsz csak árat a laptopról akkor véleményt mondani: ''Sztem nem'' szintén az volt.
ha bedobod az infokat a gépről, tuti orák alatt korrekt válaszokat kapsz. csak joo helyre dobd. kösz, és remélem nem voltam paraszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- OpenMediaVault
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- Lenovo LOQ - Garanciás / Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 24GB DDR5 / 1TB SSD
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest