- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
fasyrt: kösz a tippet, onitsway
C.Lo: nem vagyok ideges, megprobálok nem paraszt lenni...
1 - ez nem az a topic ahol ilyent szoktak kérdezni. sőt. de gondolom ottvolt a lista tetején, gondoltad 1re megy, laptop topic az laptop topic, akármilyen legyen is...hát nem. Milyen notebook-ot vegyek topicban szerintem jobb választ kapsz.
2 - az ár szinte semmit nem mond el egy laptopról. főleg hogy használt, és nem bolti árról van szó. Ez alapján nehéz bármit is mondani, lesz tuti aki azt gondolja hogy 200 alatt notit nem érdemes venni, ugyanakkor most 40ért vettem egy notit, csak melora. Szóval adagold róla az adatokat, márka, kor, állapot, tipus...hja és ha lehet a megfelelő topicba.
3 - szerintem elhamarkodott döntés volt: ide írni, és ha nem tudsz csak árat a laptopról akkor véleményt mondani: ''Sztem nem'' szintén az volt.
ha bedobod az infokat a gépről, tuti orák alatt korrekt válaszokat kapsz. csak joo helyre dobd. kösz, és remélem nem voltam paraszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
- EA Sports WRC '23
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- Microsoft Surface Laptop 3, 15 col Touch, i5-1035G7, 16GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- Dell latitude 7490 (i7-8650u)
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest