Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
fasyrt: kösz a tippet, onitsway
C.Lo: nem vagyok ideges, megprobálok nem paraszt lenni...
1 - ez nem az a topic ahol ilyent szoktak kérdezni. sőt. de gondolom ottvolt a lista tetején, gondoltad 1re megy, laptop topic az laptop topic, akármilyen legyen is...hát nem. Milyen notebook-ot vegyek topicban szerintem jobb választ kapsz.
2 - az ár szinte semmit nem mond el egy laptopról. főleg hogy használt, és nem bolti árról van szó. Ez alapján nehéz bármit is mondani, lesz tuti aki azt gondolja hogy 200 alatt notit nem érdemes venni, ugyanakkor most 40ért vettem egy notit, csak melora. Szóval adagold róla az adatokat, márka, kor, állapot, tipus...hja és ha lehet a megfelelő topicba.
3 - szerintem elhamarkodott döntés volt: ide írni, és ha nem tudsz csak árat a laptopról akkor véleményt mondani: ''Sztem nem'' szintén az volt.
ha bedobod az infokat a gépről, tuti orák alatt korrekt válaszokat kapsz. csak joo helyre dobd. kösz, és remélem nem voltam paraszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mesterséges intelligencia topik
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bitcoin topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 3 év garancia
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest