Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ada19
őstag
Nagyszerű, köszönöm a gyors és mindenre kiterjedő választ

Természetesen megvárom, úgy néz ki a Senorgtól lesz (elvileg csak annyi ideig lesz kibontva amíg megnézzük hogy beindul-e). Alapból 533-as DDR-II van benne, szóval a másik is ilyen lesz. Remélem tényleg Kingston van ebben is, az lenne a legjobb
-
ada19
őstag
Üdv! Úgy néz ki pár napon belül szert teszek egy ASUS A8He gépre, de alapból csak 512 RAM van benne (DDR-II, 533Mhz). Bővíteni szeretném 1GB-ra, a kérdéseim a következők lennének ezzel kapcs.:
* Kingston 512-es ramot néztem ki. Van-e esély arra hogy nem megy a gyárilag benne lévővel? Ált. milyen márkájú ramokat használ az ASUS?
* Mennyire számít az hogy az időzítés esetleg különböző a beépített és az új ramnál? (Nem vagyok teljesen képben ezzel, lehet notiknál nagyjából egységes és nincs is gond vele)
* ASUS-nál ugrik-e a garancia ha én teszem bele a ramot? (Hallottam már sokféle márkáról hogy valakik azt írták hogy csak szervíz által bővíthető - persze lehet csak urban legend az egész)
Első körben ennyi
A válaszokért mély tiszteletem jár. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Lenovo ThinkPad 40AS dokkoló 90w töltővel
- HP G5 DisplayLink 4K USB-C - Dell WD19TBS USB-C Thunderbolt dokkoló
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx