- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
Szia!
Eddig 4-5 ASUS notiban bővítettem RAM-ot, elsődlegesen mindig Kingstonnal. Ami tapasztalat, az hogy márkás RAM-ot használ, sőt, szerintem Kingstont!
A sajátomnál a gyári RAM chipre azonos volt a Kingston KVR szériájával! Ezek alapján az összeveszés kevésbé valószínű. A PQI-val voltak kedvezőtlen tapasztalataink.
Ezek alapján elméletileg nem lesz időzítéseltérés a gépnél, viszont az A8H-ba 400-as és 533-as RAM is mehet[link] Szerintem várd meg a notit, nézd meg a RAM-ot, és az alapján rendeld meg a bővítést.
Ha kibontod a gépet, elméletileg a garancia nem sérül. Kérdés az, hogy ahonnan való, ott leragasztották-e a nyílásokat. Ha igen, az már gázosabb... Az ASUSnál az NSE a jelenlegi garszervíz, eddig nem volt semmi gond vagy negatív visszajelzés, pedig már küldtünk fel bővített típust.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest