- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
ada19
senior tag
Üdv! Úgy néz ki pár napon belül szert teszek egy ASUS A8He gépre, de alapból csak 512 RAM van benne (DDR-II, 533Mhz). Bővíteni szeretném 1GB-ra, a kérdéseim a következők lennének ezzel kapcs.:
* Kingston 512-es ramot néztem ki. Van-e esély arra hogy nem megy a gyárilag benne lévővel? Ált. milyen márkájú ramokat használ az ASUS?
* Mennyire számít az hogy az időzítés esetleg különböző a beépített és az új ramnál? (Nem vagyok teljesen képben ezzel, lehet notiknál nagyjából egységes és nincs is gond vele)
* ASUS-nál ugrik-e a garancia ha én teszem bele a ramot? (Hallottam már sokféle márkáról hogy valakik azt írták hogy csak szervíz által bővíthető - persze lehet csak urban legend az egész)
Első körben ennyi
A válaszokért mély tiszteletem jár. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest