Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
Szia!
Eddig 4-5 ASUS notiban bővítettem RAM-ot, elsődlegesen mindig Kingstonnal. Ami tapasztalat, az hogy márkás RAM-ot használ, sőt, szerintem Kingstont!
A sajátomnál a gyári RAM chipre azonos volt a Kingston KVR szériájával! Ezek alapján az összeveszés kevésbé valószínű. A PQI-val voltak kedvezőtlen tapasztalataink.
Ezek alapján elméletileg nem lesz időzítéseltérés a gépnél, viszont az A8H-ba 400-as és 533-as RAM is mehet[link] Szerintem várd meg a notit, nézd meg a RAM-ot, és az alapján rendeld meg a bővítést.
Ha kibontod a gépet, elméletileg a garancia nem sérül. Kérdés az, hogy ahonnan való, ott leragasztották-e a nyílásokat. Ha igen, az már gázosabb... Az ASUSnál az NSE a jelenlegi garszervíz, eddig nem volt semmi gond vagy negatív visszajelzés, pedig már küldtünk fel bővített típust.
Új hozzászólás Aktív témák
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged