- OLED monitor topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fap333 #13212 üzenetére
Igen, a 800-as FSB-s T8ezresek, meg a T9ezresek is valószínűleg mennek benne.
Előnyük a T7ezresekkel szemben, h nem 65, hanem 45nm-es gyártástehnológiával készülnek, így nem annyira forrófejűek.
Csak amíg egy T7ezres megvan egy-két ezresből, addig a T8100, T8300, T9300, T9500 az nemigen van 5ezer alatt, sőt inkább jóval több.Memóriát nem tudom. Nem is értem hogyhogy kezel kétgigás modult, mikor azon nagyobb adatsűrűségű chipek lehetnek, amiket fel se kéne ismernie. Nem tudom mit csinálna két kétgigás modullal, próbáld bele, hátha megy benne.
És igen, én is orosz oldalakat böngésztem, csak meguntam az olvasgatást, egyszerűbb belepróbálni mint Googlezni. (sajnos)
Új hozzászólás Aktív témák
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged