Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Arenastag #8868 üzenetére
Igen, de ahogy írtad is, ott másik laptopról volt szó.
Ha a noti gyártója a BIOS CPU mikrokódjai közé nem tette bele a négymagos processzorok mikrokódjait, akkor sajnos nem lehet vele mit csinálni.
Asztali gépeknél ugye a későbbi BIOS frissítések gyakran tartalmaznak további processzor-mikrokódokat, amik pl. az után jelentek meg, miután az alaplapot a gyártó kiadta, így fogadni tudnak későbbi megjelenésű processzorokat is.
Laptopoknál más a helyzet, itt is vannak BIOS frissítések, de ezek inkább kisebb bugokat orvosolnak, ritka, h update cpu microcodes szerepeljen a BIOS txt-jében.
Ezeket a notikat nem arra tervezték, h fejlesztgessék a felhasználók, eleve tiszta szerencse, h egyáltalán lehet őket csereberélgetni a processzorokat.Ha neten Googlezol, akkor ne csak chipseteket, meg processzorkódszámokat hasonlíts össze, mindig konkrét gépet nézz, (Asus K52JB).
Én nem kerestem rá a gépedre konkrétan, csak gondoltam, h nem fogja vinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- iGO Primo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Hálózati / IP kamera
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest