Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Arenastag #8868 üzenetére
Igen, de ahogy írtad is, ott másik laptopról volt szó.
Ha a noti gyártója a BIOS CPU mikrokódjai közé nem tette bele a négymagos processzorok mikrokódjait, akkor sajnos nem lehet vele mit csinálni.
Asztali gépeknél ugye a későbbi BIOS frissítések gyakran tartalmaznak további processzor-mikrokódokat, amik pl. az után jelentek meg, miután az alaplapot a gyártó kiadta, így fogadni tudnak későbbi megjelenésű processzorokat is.
Laptopoknál más a helyzet, itt is vannak BIOS frissítések, de ezek inkább kisebb bugokat orvosolnak, ritka, h update cpu microcodes szerepeljen a BIOS txt-jében.
Ezeket a notikat nem arra tervezték, h fejlesztgessék a felhasználók, eleve tiszta szerencse, h egyáltalán lehet őket csereberélgetni a processzorokat.Ha neten Googlezol, akkor ne csak chipseteket, meg processzorkódszámokat hasonlíts össze, mindig konkrét gépet nézz, (Asus K52JB).
Én nem kerestem rá a gépedre konkrétan, csak gondoltam, h nem fogja vinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Videós, mozgóképes topik
- Videó stream letöltése
- Kuponkunyeráló
- Hardcore café
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest