- OLED monitor topic
- Bluetooth hangszórók
- Raspberry Pi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
Új hozzászólás Aktív témák
-
A hütéssel nem lesz gond.
Igen, paszta kell majd a processzorra.

A garancia miatti processzor visszarakására úgy értem, némelyik gyártónál szokott lenni kis ragasztós papír bizonyos helyeken, h csak azt eltépve lehessen szétszedni a gépet. Nem tudom a Lenovo hogy áll ezzel, ha nincs ilyen, akkor nem gond a processzor csere, de ha van, akkor roncsolás mentesen aligha lehet eltávolítani. Erre gondoltam, mikor azt írtam, h az eredeti állapotban kell visszaadni a gépet garanciális javítás esetén.
Esetleg a másik notebookos topicban kérdezz rá, vagy a márka-specifikus topicban, esetleg a garanciális szervizben is vállalnak processzor cserét, és akkor nem ugrik a gari, csak hát ugye ez pénzbe kerül.
De legfőképpen azon fog múlni szerintem ez az egész, h találsz-e hozzá megfelelő árban másik processzort.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx