- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Exiled
tag
Sziasztok, fel szeretnék újítani egy notebookot, és ezzel kapcsolatban kéne egy kis segítség.
Az áldozat egy Acer Travel Mate 2493WLMI. Processzora egy Celeron M 430, 1,73 ghz-en, 512 MB rammal, illetve egy 120 gb-s hdd-vel. A gépen eredetileg Vista valamelyik verziója futott ( vista basic matricát kapott gyárilag). Idővel használhatatlan lassú lett, ezért gondoltam egyet és feltettem rá win7-et. AZ elég nagy halál lett, feltételezem a fél giga ramnak köszönhetően. Win XP alapból élhető telljesítménnyel futott, de miután felpakoltam rá a szükséges progikat ( új office, új mozzilla, új adobe reader etc) a programo elég lassan töltődnek be, vna hogy egy pdf-et 5 percig nyit. Olvastam hogy életre lehet kelteni kis telljesítményű netbookokat win8-al, mivel jobban van optimalizálva. Élhető megoldás-e szerintetek szerezni + 1gb ram-ot a gépbe és win 8-at / 8.1-et tenni rá, vagy tudtok-e esetleg valami más megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest