Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi hangfal építés
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Exiled
tag
Sziasztok, fel szeretnék újítani egy notebookot, és ezzel kapcsolatban kéne egy kis segítség.
Az áldozat egy Acer Travel Mate 2493WLMI. Processzora egy Celeron M 430, 1,73 ghz-en, 512 MB rammal, illetve egy 120 gb-s hdd-vel. A gépen eredetileg Vista valamelyik verziója futott ( vista basic matricát kapott gyárilag). Idővel használhatatlan lassú lett, ezért gondoltam egyet és feltettem rá win7-et. AZ elég nagy halál lett, feltételezem a fél giga ramnak köszönhetően. Win XP alapból élhető telljesítménnyel futott, de miután felpakoltam rá a szükséges progikat ( új office, új mozzilla, új adobe reader etc) a programo elég lassan töltődnek be, vna hogy egy pdf-et 5 percig nyit. Olvastam hogy életre lehet kelteni kis telljesítményű netbookokat win8-al, mivel jobban van optimalizálva. Élhető megoldás-e szerintetek szerezni + 1gb ram-ot a gépbe és win 8-at / 8.1-et tenni rá, vagy tudtok-e esetleg valami más megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx