Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Exiled
tag
Sziasztok, fel szeretnék újítani egy notebookot, és ezzel kapcsolatban kéne egy kis segítség.
Az áldozat egy Acer Travel Mate 2493WLMI. Processzora egy Celeron M 430, 1,73 ghz-en, 512 MB rammal, illetve egy 120 gb-s hdd-vel. A gépen eredetileg Vista valamelyik verziója futott ( vista basic matricát kapott gyárilag). Idővel használhatatlan lassú lett, ezért gondoltam egyet és feltettem rá win7-et. AZ elég nagy halál lett, feltételezem a fél giga ramnak köszönhetően. Win XP alapból élhető telljesítménnyel futott, de miután felpakoltam rá a szükséges progikat ( új office, új mozzilla, új adobe reader etc) a programo elég lassan töltődnek be, vna hogy egy pdf-et 5 percig nyit. Olvastam hogy életre lehet kelteni kis telljesítményű netbookokat win8-al, mivel jobban van optimalizálva. Élhető megoldás-e szerintetek szerezni + 1gb ram-ot a gépbe és win 8-at / 8.1-et tenni rá, vagy tudtok-e esetleg valami más megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- OLED TV topic
- Filmvilág
- Amazfit GTR 3 Pro - szintkülönbség
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Újszerű dupla külső/hordozható 14" FHD IPS monitor Laptopra
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Microsoft Surface Dock 1661 Gyári 90W Töltővel + ajandek mini DP - HDMI kabel
- 8db Lenovo Privacy filter folia, bontatlan. 14"
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest