Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zs0lt
csendes tag
Helló!
Tegnap vettem egy ilyen gépet: [link]. Vagyis majdnem ilyet. Természetesen nem tudtam megállni és szétszedtem.
A különbség annyi, hogy nincs benne az mSATA SSD és a RAM modul. Adott a feladat: be kell tömködni a tátongó lyukakat. Most csinálok először ilyet notebooknál úgyhogy várom az okos tippeket, trükköket. Mire érdemes figyelni, mit kell elkerülni? (Azon kívül, hogy 4 GB-nál nagyobb RAM-ot nem érdemes venni, mert úgysem támogatja, illetve hogy az mSATA foglalat csak feles méretű.) Például egy ilyen jó lenne? [link]
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Windows 10
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Netfone
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged