- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hővezető paszták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- ASRock lapok általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zs0lt
csendes tag
Lehetséges, hogy én vagyok béna a kereséshez, de én sem találtam hasonló méretbeli paraméterekkel rendelkező mSATA SSD, mint ez [link] Fölöttébb ritka lehet ez a típus. Mondjuk ezzel is megelégednék, de sehol nem találtam olyan oldalt, ahol meg lehetne vásárolni. (Még a Sandisk shop-ban sem.) Szóval, ha van valakinek ötlete, ne fogja vissza magát.
Köszönöm.
-
Zs0lt
csendes tag
Helló!
Tegnap vettem egy ilyen gépet: [link]. Vagyis majdnem ilyet. Természetesen nem tudtam megállni és szétszedtem.
A különbség annyi, hogy nincs benne az mSATA SSD és a RAM modul. Adott a feladat: be kell tömködni a tátongó lyukakat. Most csinálok először ilyet notebooknál úgyhogy várom az okos tippeket, trükköket. Mire érdemes figyelni, mit kell elkerülni? (Azon kívül, hogy 4 GB-nál nagyobb RAM-ot nem érdemes venni, mert úgysem támogatja, illetve hogy az mSATA foglalat csak feles méretű.) Például egy ilyen jó lenne? [link]
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest