- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- UHD filmek lejátszása
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zs0lt
csendes tag
Lehetséges, hogy én vagyok béna a kereséshez, de én sem találtam hasonló méretbeli paraméterekkel rendelkező mSATA SSD, mint ez [link] Fölöttébb ritka lehet ez a típus. Mondjuk ezzel is megelégednék, de sehol nem találtam olyan oldalt, ahol meg lehetne vásárolni. (Még a Sandisk shop-ban sem.) Szóval, ha van valakinek ötlete, ne fogja vissza magát.
Köszönöm.
-
Zs0lt
csendes tag
Helló!
Tegnap vettem egy ilyen gépet: [link]. Vagyis majdnem ilyet. Természetesen nem tudtam megállni és szétszedtem.
A különbség annyi, hogy nincs benne az mSATA SSD és a RAM modul. Adott a feladat: be kell tömködni a tátongó lyukakat. Most csinálok először ilyet notebooknál úgyhogy várom az okos tippeket, trükköket. Mire érdemes figyelni, mit kell elkerülni? (Azon kívül, hogy 4 GB-nál nagyobb RAM-ot nem érdemes venni, mert úgysem támogatja, illetve hogy az mSATA foglalat csak feles méretű.) Például egy ilyen jó lenne? [link]
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest