Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
http://logout.hu/cikk/egpu_kulso_videokartya_notebookhoz_2/tervek_es_vegszo.html
Amit itt linketek lejjebb, az jó megoldás.
Nekem is ilyenem van.
Ez nem házibarkács, de egyelőre csak Kínából lehet rendelni.
Olvasd el a topic utolsó mittudomén 100 hsz-át, valaki említi, h nekiáll otthon ilyeneket gyártani, és akkor nem kell több mint 20ezerért rendelni Kínából, mert elvileg alkatrészáron pici haszonnal 5ezer környékén meg lehetne csinálni.Az ExpressCard foglalatba kell beledugni, egy hosszú csati végén meg egy PCI-E foglalat van. Abban van egy HD6970-em, annak a képét meg egy külső monitoron nézem, ha játszani van kedvem. Az asztali gépem gyakorlatilag a VGA meg a HDD-k kivételével fel is számoltam. Így nem kell gépet bővítenem folyton, csak egy erős VGA-t kell fenntartanom a notihoz.
Úgy is meg lehet oldani, h a noti belső képernyőjén jelenítse meg a dolgokat, én ezt a beállítást még nem is próbáltam, nVidia kártyával alapból megy, de nekem ATI van, meg én amúgy is általában 2 monitort használok.
Tápot külső tápról kap, ahhoz is van átalakító, így amikor elindítom a VGA-t, akkor ad a táp is automatikusan áramot neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 19.5V 9.23A 7.4x5.0mm 180W gyári adapter (HA180PM180)
- Eladó több új Dell Active Pen PN557W érintő toll 0% számlával, 1 év garival!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest