- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
Új hozzászólás Aktív témák
-
http://logout.hu/cikk/egpu_kulso_videokartya_notebookhoz_2/tervek_es_vegszo.html
Amit itt linketek lejjebb, az jó megoldás.
Nekem is ilyenem van.
Ez nem házibarkács, de egyelőre csak Kínából lehet rendelni.
Olvasd el a topic utolsó mittudomén 100 hsz-át, valaki említi, h nekiáll otthon ilyeneket gyártani, és akkor nem kell több mint 20ezerért rendelni Kínából, mert elvileg alkatrészáron pici haszonnal 5ezer környékén meg lehetne csinálni.Az ExpressCard foglalatba kell beledugni, egy hosszú csati végén meg egy PCI-E foglalat van. Abban van egy HD6970-em, annak a képét meg egy külső monitoron nézem, ha játszani van kedvem. Az asztali gépem gyakorlatilag a VGA meg a HDD-k kivételével fel is számoltam. Így nem kell gépet bővítenem folyton, csak egy erős VGA-t kell fenntartanom a notihoz.
Úgy is meg lehet oldani, h a noti belső képernyőjén jelenítse meg a dolgokat, én ezt a beállítást még nem is próbáltam, nVidia kártyával alapból megy, de nekem ATI van, meg én amúgy is általában 2 monitort használok.
Tápot külső tápról kap, ahhoz is van átalakító, így amikor elindítom a VGA-t, akkor ad a táp is automatikusan áramot neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest