Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee #7499 üzenetére
nem ragaszkodtam hozzá - olyat nem is írtam, hogy mind a 4 gigabyte megcímzésre kerül modulos szinten -, én ahhoz ragaszkodtam, hogy adott oprendszerek 4 gigabyte memóriát tudnak összesen megcímezni - és ez igaz is!
szerintem; inkább legyen egy notiban 2 * 2 gigabyte, és működjön a dual channel, de lógjon a levegőben 1 gigabyte kihasználatlanul, mint legyen 1 + 2 gigabyte, ne működjön a dual channel, de legyen megcímezve - majdnem - mind!
amúgy is konkrét notija válogatja, a hardveres kiépítés alapján, hogy mennyi a megcímzendő "fölös" memória, szélsőséges esetek pedig mindig vannak, nálam is csak 2.92 gigabyte van megcímezve a 2 * 4 gigabyte memóriából - 4 gigabyte esetén is ennyi lenne -, de egy speciális program miatt, most kénytelen vagyok 32 bit képes windows 7 verziót használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest