- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Projektor topic
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen monitort vegyek?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibitabi
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szia!
Az egyik fickó azt mondta, hogy valószínű BGA hibás. Találtam egy pcszerviz.com nevű helyet, ahol írják, hogy nagy eséllyel javíthatóak a gépek. És a HP, Compaq laptopok esetében a Chipset cserével orvosolják a problémát, nem pedig az egész alaplap cseréjével.
Az F735-ösnek ( "asztali" gépként használt ) az a baja, hogy egyik napról a másikra nem kapcsolódott be, a rajta lévő LED-ek egy pillanatra felvillannak, de a gép nem indul be, tehát a ventilátor sem. A töltőjéből közel 30V jön ki, szóval az tehette tönkre a gépet mivel magas neki ez a feszültség. A DV6500-as meg abszolút nem kapcsol be, és nem villan fel rajta semmi. De a Pavilion-okról többet szoktam olvasni, mint a Compaq-ról, így talán arra nagyobb az esély.
Amit adtál linket, azt én is megtaláltam, de valami olcsóbb? Persze nem tudom mi a reális ár. (33ezer 3 hónap garanciával?) + ez a gép (dvd/ram/hdd) hiányos és töltő is kellene (mindkettőhöz).
Teszkó újságba most a legolcsóbb gép 85ezer és messze túlszárnyalja bármelyik képességeit.
(A múltkor egy 6500-as tulaj úgy árulta a gépét, hogy "alaplap cserés volt a, mivel állítólag ennél a típusnál hamar tönkremegy a lap....")
Ha nem jön össze a dolog, akkor szerinted alkatrészként nagyjából mennyiért lehetne értékesíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Használt / Bontott Laptop kijelzők
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx