Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
timea25
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Július közepén vásároltam egy Samsung NP300E5A-S02HU típusú notebookot, 2 éves garanciával
Mai nap folyamán ahogy a tápaljzatba dugtam bele a töltőt, az aljzatba eltört egy kis műanyag rész. Vagyis nem tudom bedugni a töltőt, nem áll meg benne.
Felhívtam a samsung ügyfélszolgálatot és a hölgy azt tanácsolta vigyem be szervízbe.Szerintetek ezt garanciába kicserélik? Volt már valamelyikőtöknek ilyen problémája?
Vagy keressek valakit aki esetleg ki tudná cserélni? Láttam webshopokban, hogy lehet ilyen kis aljzatot venni, szóval nem lenne szükséges az egész alaplapot cserélni. Az aljzat típusát hol tudom megnézni?Segítségeteket előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx