Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem esik le, nagyon jól ragadnak, de alighanem festett, mert a gyakran használt betűknél (A, E) már elkezdett kopni (talán egy éve használom, de rengeteget gépelek); illetve túl picik, és azoknál a billentyűknél, ahol a gomb 3, esetleg mind a 4 sarkában van karakter, ott kilóghatnak alóla az esetlegesen túl széles eredeti jelölések sarkai.
Mutatnék képet, de most a Balcsin vagyok, csak hétfőn tudok feltölteni róla.
Egyrészt nem bántam meg, mert hasznos, de egy tárgyalásra a gépet így nem vinném magammal, mert elég amatőrnek néz ki.
Mondjuk ha lecserélném a kopó matricákat, akkor ismét vállalható lenne.
Másrészt nekem ugye fekete alapon neonzöld, lehet fekete alapon fehérrel vállalhatóbb lenne, (bár nem tudom, az mennyire világít).
Új hozzászólás Aktív témák
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- HP Alkatrészek eladók!
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest