- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- HDMI topic
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
eketomy #5753 üzenetére
Félre ne értsd, nem rossz szándékból, vagy a beleugatás olthatatlan vágyától vezérelve írtam.
Csak ha van olyan ember, akinek pontosabb válaszra van szüksége, akkor álljon az is itt, visszakereshetően.
Ami a DDR2 notimodulok árát illeti, szerintem 20-25k* egy RAM-bővítésre a régebbi, de jól működő C2D-s notinkban gazdaságosabb, mint venni egy új notebook-ot (árkategóriától függően ~ 90-500.000 HUF között) csak azért, mert abba már DDR3-at lehet tenni, illetve Core i3/i5/i7 van - ha a felhasználó úgyis netezésre, filmnézésre, office-ra fogja használni. (A fogyasztói igényekről és a valós felhasználási területről csak az jut eszembe, hogy az én legújabb notebook-om egy lassan hat éves Thinkpad T60, C2D T7400 processzorral, 2+1 GB RAM-mal, 80 GB SSD-vel és Radeon X1400 videokártyával - mindenre elég, amire használom: netezés, office, filmnézés (720p-t szoktam helytakarékossági okokból, de az 1080p-vel is elboldogulna a CPU), sőt, 2008-2009-ig megjelent játékok is elfogadhatóan futnak rajta, mint pl. a Dragon Age. Egy darabig nem is tervezem még cserélni - a többi notebook pedig ennél régebbi darab a családban. Nyilván félretehetnék pénzt - nem is kellene túl sokat spórolnom - egy ennél bőven újabb notebook-ra, de azt sem használnám többre, az e-pénisz növelését pedig végső soron feleslegesnek találom.
)
* Nagyjából ennyiért (100-130 USD körüli áron) mozog eBay-en 2*4 GB so-dimm DDR2, legalábbis kb. egy hónapja ennyi volt, aminek a valós értéke árfolyam függvényében persze változhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- HP Alkatrészek eladók!
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest