- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- SSD kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Amazon Kindle
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cassius.clay
üzenetére
Ejha... és valóban viszi a DDR3-at is.

Ezen néztem egy nagyot, de jobban rákeresve, szerepel az Intelnél is a chipset leírásban. Hát, mindenesetre nem sok PM45-ös chipsetes géphez mellékeltek DDR3-at.A lapozófájlról:
Akinek fogalma sincs semmiről, annak ajánlott olvasmány volt ollie írása anno:
http://logout.hu/cikk/a_windows_xp_32_bit_memoriakezelese/teljes.html
Vagy a Techneten a Windows memóriakezelésével foglalkozó https://technetklub.hu/search/SearchResults.aspx?u=2117&o=DateDescending.Bár a Win7, ill. a Vista már nem írogat ki mindent a lapozófájlra, ettől függetlenül nyugodtan kapcsoljátok le. Főleg 8GB ramnál.
Ha valamilyen programnak szüksége lenne rá, majd jelzi, és akkor vissza lehet kapcsolni. Akinek SSD-je van, annak meg le KELL kapcsolni.
A lapozófájl nem gyorsítja a boot időt, nem erre való.
Ha meg nem elég a fizikai ram, majd felugrik egy "elfogyott a virtuális memória" hibaüzenet --> ez esetben majd vissza lehet kapcsolni.
Megjegyzem, nekem amikor még 4GB ramom volt, ez utóbbi előfordult párszor, ha túl sok mindent hagytam nyitva játékok futtatása közben/alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx