Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NEMO1968
őstag
válasz
stratova #4326 üzenetére
OK!
Köszi!
Akkor normálisan pasztázva kb. onnan fogok indulni,mint a Te ASUS-od paszta nélkül.
Ha a vége is ennyivel kevesebb lesz,akkor gondolom rendben lesz.
Mint írtam is,nem hiszem hogy túlzottan extrémen fogom hajtani,de pár órát előfordulhat.
Több helyen is olvastam(gúúgli)hogy ilyet dobtak bele,de teszteket nem találtam sajna.
Na majd kuksizom erősen a hőfokot,csak kerüljön bele.
Én is asztalon használom a gépet,még kicsit meg is emelve,szal levegőt fog kapni rendesen.
Nem bánnám,ha nem kéne megválnom tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Notebook hibák
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bellroy Laptop Caddy 14 Black
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest