- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- OLED monitor topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
NEMO1968 #4295 üzenetére
Pentium M 710-et én nem vennék akkor már M750-et 5000-ért ha nincs erősebb, pláne ha most magasabb órajelű a procid (ha jól sejtem 1500-as Celeron M).
Szvsz nincs akkora teljesítménykülönbség a chache méret miatt, hogy egy alacsonyabb órajelű Pentium M beérjen egy Celeron M-et. Egyetlen clock to clock értelme van az energiagazdálkodás. Pentium M 745-tel vígan el kell szaladnia azonos TDP osztály mint az 1.5-ös Cerka csak tud Speedsteppet.
M 760 már nincs benne 49.5-55 °C volt fél óra általános használat alatt (javarészt böngészés), de a próba előtt a hűtőt és procit nem tisztítottam és nem pasztáztam újra.
Most a 760-as az Asusban van ugyanígy "csak beletettem" állapotban majd nézek hőfokokat így. Remélhetőleg a héten veszek MX3-at vagy 4-et, meglátjuk mennyit jelent. Aztán az alapján következtethetünk az Acerre, de ha a service manual Pentium M 770-ig jelölte a beletehető procikat az FRU listában illene elegendőnek lennie rendes friss jó minőségű pasztával.A TM 2410 idővel gyönyörű egyben lefejthető portakarót gyűjt hűtőbordája elé. Nem árt majd ránézni a körmére, de ha cserélteted gondolom kitisztítják legalább a bordát.
iknight: Esetleg, ha egyébként jó állapotú a notebook megkérdezhetsz egy-két notebookszervizzel foglalkozó fórumtársat, hogy vállalja-e s ha igen mennyiért. Megnézheted használtan mennyit ér jó állapotban a notid, csak hogy legyen mihez viszonyítani a javítás költségét (ha lehetséges).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest