- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy problemam az Acer TravelMate 4100-as laptopommal.
Mint utolag kiderult a toltom meghulyult es ossze-vissza adta az aramot a gepnek.
Ez ugy derult ki, hogy az egyik bekapcsolas utan nagyon halvanyan mutatta a kepet az LCD.
Utannaolvastam par forumon(angol) es azt irtak hogy vagy a hattervilagitasa romlott el az LCD-nek, vagy az inverter elotte.
Van egy alaplaphibas Acer Aspire laptopom es annak az LCD-jet rakotottem, de ugyan ugy nagyon halvany kepet kaptam. Az inverter nem tudtam lecserelni mert mas a csatlakozoja ezert gondolom, hogy az lesz a bunos.
Atfutottam(kereso) ezt a forumot is es olvastam, hogy az inverter elott van az alaplapon egy "lvds áramkör" amivel meg baj lehet.
Az okoszhat ilyen problemat, esetleg cserelheto hazilag?
Vagy megrendelhetem az invertert es jo lesz ujra a laptop?Rollee
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest