- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Projektor topic
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen monitort vegyek?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
válasz
proof88
üzenetére
Sima Zalman paszta tökéletes. Azt kapsz ha veszel mondjuk egy north bridge hűtőt. Gyártó függő, de én fél-1 évnél tovább nem hagynék rajta gyári pasztát... Ha kitakarítod és normális hőmérsékleteket produkál akkor még ráér.
Igen általában ott van a legtöbb por ahol kifele megy a levegő a házból és a bordák lamellái közt, amik ugye a hőt próbálnák leadni. Én is meg szoktam mutatni amikor hoznak egy halott laptopot, hogy tessék ez az 1*5*50mm-es "vattapamacs" ami macskaszőr, haj, pokróc, meg egyéb finomságok keveréke, ez ölte meg az alaplapodat. Pasztázással azon is segíthetsz, hogy jobban leadja a hőt->kevésbé melegszik föl a mag->nem hajtja mindig magas fordulatszámon a processzorhűtő ventilátort a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx