Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
válasz
proof88
üzenetére
Sima Zalman paszta tökéletes. Azt kapsz ha veszel mondjuk egy north bridge hűtőt. Gyártó függő, de én fél-1 évnél tovább nem hagynék rajta gyári pasztát... Ha kitakarítod és normális hőmérsékleteket produkál akkor még ráér.
Igen általában ott van a legtöbb por ahol kifele megy a levegő a házból és a bordák lamellái közt, amik ugye a hőt próbálnák leadni. Én is meg szoktam mutatni amikor hoznak egy halott laptopot, hogy tessék ez az 1*5*50mm-es "vattapamacs" ami macskaszőr, haj, pokróc, meg egyéb finomságok keveréke, ez ölte meg az alaplapodat. Pasztázással azon is segíthetsz, hogy jobban leadja a hőt->kevésbé melegszik föl a mag->nem hajtja mindig magas fordulatszámon a processzorhűtő ventilátort a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Windows 11
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Valaki füllent az AMD CPU-k áremeléséről
- Azonnali fotós kérdések órája
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx