- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Nagyon köszi a helpet! Most megcsináltam, és sokkal jobb!
Eredetileg alapjáraton 70 fok körül voltak a magok, Orthos-szal elkezdtem terhelni, mikor 90 fölé emelkedtek, nem vártam meg, leállítottam, kikapcs, akksi ki, és nekiláttam, olyan vonzónak tűnt az alulról eltávolítható burkolat, gondoltam ez még menni fog. 7 csavar és kis kipattintósdi, kifújtam a dolgokat, meg ilyen kefével belátogattam a lamellák közé, ami ugye hátul van a kivezetésnél, igen megint ott voltak megrekedve dolgok... a ventit is kiszedtem, megtisztogattam, aztán minden vissza és most megnéztem, 3/4 óráig ment az Orthos (Prime), de nem mentek a magok 60 fok fölé.
Egy darabig jó lesz, és ráadásul csak pár perces meló... viszont ha egyszer majd újra kell pasztázni a procit, akkor az megint új dolog lesz számomra (hangsúlyozom, desktopnál van tapasztalatom bőven), ahogy láttam, ott is csavarozgatni kell majd lefelé a hűtőt és alatta van a proci... érdekes dolgok ezek a "kis helyre berakunk mindent" dolgok...
Még1x köszi!szerk.: gondoltam arra, hogy esetleg valami vékony kis porszűrőt lehetne barkácsolni a szívó venti alá, a rácsos részre... bár ezt ki kéne tesztelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest