Hirdetés
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Remélem beleférek a topicba. Van nekem egy Compaq Evo n1020v notebookom. Második tulaj vagyok, selejtezett darab, de flottul megy, nem is ez a gond. A bibi az, hogy egyszer közel tették egy asztali lámpához, ezért a monitor tetején megolvadt a műanyag fedlap. Ez ugye két részből áll, a külső és a belső műanyag keretből. Na, ezeket kellene cserélni, mert iszonyatosan zavaró esztétikai hiba. Nekem ez megér akár 10-20k-t is, amúgy is fel akarom újítani itt-ott, némi ram sem ártana bele. Van szerintetek, vagy tudtok Magyarországon olyan bontóról, ahol érdemes lenne próbálkozni? Körbenéztem külföldi oldalakon, találtam is külső részt, de belső keretet nem, amellett ott lenne még a szállítási díj miegymás, szóval szeretnék itthon, esetleg Ausztiában vagy Németországon próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Villanyszerelés
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő