- HTPC (házimozi PC) topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Remélem beleférek a topicba. Van nekem egy Compaq Evo n1020v notebookom. Második tulaj vagyok, selejtezett darab, de flottul megy, nem is ez a gond. A bibi az, hogy egyszer közel tették egy asztali lámpához, ezért a monitor tetején megolvadt a műanyag fedlap. Ez ugye két részből áll, a külső és a belső műanyag keretből. Na, ezeket kellene cserélni, mert iszonyatosan zavaró esztétikai hiba. Nekem ez megér akár 10-20k-t is, amúgy is fel akarom újítani itt-ott, némi ram sem ártana bele. Van szerintetek, vagy tudtok Magyarországon olyan bontóról, ahol érdemes lenne próbálkozni? Körbenéztem külföldi oldalakon, találtam is külső részt, de belső keretet nem, amellett ott lenne még a szállítási díj miegymás, szóval szeretnék itthon, esetleg Ausztiában vagy Németországon próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- OpenWRT topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- HTPC (házimozi PC) topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Filmvilág
- EAFC 25
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest