Új hozzászólás Aktív témák
-
mobster
csendes tag
Sziasztok. Én még új vagyok a laptop felhasználók körében. Elég jutányos áron tudtam venni egy Asus a6m-q091-es laptopot. (80Gb hdd, Nvidia go 6100 vga, 1Gb ddr2 memória, amd sempron 3400+ 18000Mhz cpu). Engem az érdekelne, hogy meddig lehetne bővíteni a laptopom cpu-ját? Én szívesen beleraknék egy kétmagos procit, de nem tudom, hogy a pc és a laptop procik között van-e valami különbség. Azt tudom, hogy jóval jobban melegedne, de mégis mekkora lenne az, ami még nem okozhat problémát?. A videókártya is elég gyengus, arról viszont lövésem sincs, hogy annál milyen lehetőségek vannak a cserére, elvileg van egy pci slot-om, oda tudok elvileg rakni egy vgat-t, mert a mostani az integrál? Előre is köszönöm a tanácsokat, és bocs a butaságért, de bízom benne hogy segítetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Jelszókezelők
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest