- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Ez a notebook-alkatresz.hu valami humor oldal akarna lenni?
Kaptam ingyen egy Dell latitude e6400 -at, ami sikerült felélesztenem. Gondoltam ilyen "bohóckodós" gépnek pont megteszi. Néhány gombja viszont hiányos. Felnéztem erre a oldalra és lehűltem. Az állam a padlóról kellett felszedni. Billentyűzet hozzá raktáron 33 000 Ft ! !
Ráadásul még csak nem is magyar vagy angol kiosztás. Majdnem két ilyen komplett laptopot tudnák venni érte patika állapotút. Ezért az árért kajak van olyan, aki megveszi? Mert nyilván valami alapja csak van, amiért ezt az összeget ki merik írni. Ha csak nem trollkodásból csinálták ezt az oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest