- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Ez a notebook-alkatresz.hu valami humor oldal akarna lenni?
Kaptam ingyen egy Dell latitude e6400 -at, ami sikerült felélesztenem. Gondoltam ilyen "bohóckodós" gépnek pont megteszi. Néhány gombja viszont hiányos. Felnéztem erre a oldalra és lehűltem. Az állam a padlóról kellett felszedni. Billentyűzet hozzá raktáron 33 000 Ft ! !
Ráadásul még csak nem is magyar vagy angol kiosztás. Majdnem két ilyen komplett laptopot tudnák venni érte patika állapotút. Ezért az árért kajak van olyan, aki megveszi? Mert nyilván valami alapja csak van, amiért ezt az összeget ki merik írni. Ha csak nem trollkodásból csinálták ezt az oldalt. -
Truman
senior tag
Sziasztok.
Laptopokhoz olyan kis belső csatlakozó fejeket, hol tudnék beszerezni?
Szóval az történt, hogy kitakarítottam ismerősöm laptopját, mert mondta, hogy nagyon hangos, néha ki is kapcsol. Takarításkor a hűtőt is ki kellett szednem, de mikor kihúztam három részre tört a kis csatlakozó feje, nem tudtam összeragasztani. Mivel itthon horror árban volt, rendeltem egy másik hűtőt Kínából. De az sokkal hangosabb sajnos, ezért szeretném a régit valahogy megcsinálni. Viszont a kínai hűtőt nem akarnám a csatlakozója miatt szétbarmolni. Még a másik oldalt sem lehet leforrasztani, mert direkt szétszedhetetlenre csinálták. ASUS X502C a laptop amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ráadásul még csak nem is magyar vagy angol kiosztás. Majdnem két ilyen komplett laptopot tudnák venni érte patika állapotút. Ezért az árért kajak van olyan, aki megveszi? Mert nyilván valami alapja csak van, amiért ezt az összeget ki merik írni. Ha csak nem trollkodásból csinálták ezt az oldalt.
Pyttawrx