Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autóhifi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Azonnali notebookos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyuska74
tag
válasz
Dell XPS #15747 üzenetére
Valójában a válaszuk bővebb volt, a lényeget emeltem ki, de itt a válasz:
Hello.
The list of compatible processors are on the hardware maintenance manual (page 101).
To answer your question the compatible processors as listed there are guaranteed to work, any other else are not, unless some users have tried and shared here that a different processor worked.Tehát a listában szereplők biztosan, a többi meg csak akkor ha valaki tesztelte és tényleg megy.
De a kérdésemre ők is válaszoltak a tekintetben, hogy az i7-ből a 3612QM jó bele, amit te is ajánlottál, de mivel a 3632QM sem különbözik sokban így az is jó.
A probléma az, hogy nem kapható most seholKöszi az ajánlást, én Dél-Pesten vagyok, gondolom akkor ő is kb arrafelé, az adatlapján nem látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen videókártyát?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ingatlanos topic!
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vicces képek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest