Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyuska74
tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Valójában a válaszuk bővebb volt, a lényeget emeltem ki, de itt a válasz:
Hello.
The list of compatible processors are on the hardware maintenance manual (page 101).
To answer your question the compatible processors as listed there are guaranteed to work, any other else are not, unless some users have tried and shared here that a different processor worked.Tehát a listában szereplők biztosan, a többi meg csak akkor ha valaki tesztelte és tényleg megy.
De a kérdésemre ők is válaszoltak a tekintetben, hogy az i7-ből a 3612QM jó bele, amit te is ajánlottál, de mivel a 3632QM sem különbözik sokban így az is jó.
A probléma az, hogy nem kapható most sehol
Köszi az ajánlást, én Dél-Pesten vagyok, gondolom akkor ő is kb arrafelé, az adatlapján nem látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- PlayStation 5
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fogorvos, fogászat
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Kuponkunyeráló
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx