Új hozzászólás Aktív témák
-
tata93
tag
válasz
Pyttawrx #15659 üzenetére
Szia,
Nem, ott sem látja. Azonban a legfurcsább dologgal találkoztam amivel lehet találkozni. Kipróbáltam egy másik caddyvel ami tudom, hogy jó, azt még a bios sem ismerte fel. Utána pedig pár próbálkozás után egy sata adapterrel létrehoztam ezen a hddn egy partíciót, egy kis részét pedig hagytam törölt kötetként. Kikapcsoltam a gépet, lehúztam az adapterről a hdd-t, de az adaptert BENTHAGYTAM az usb-ben, a hdd-t betettem a régi caddybe, bedugtam a gépbe, gép bekapcs és mindenhol felismerte a hdd-t, használni is tudtam. (????)
Majd kíváncsiságból kihúztam az adaptert az usb-ből és mindenhonnan eltűnt a hdd megint. Komolyan ilyen furcsa anomáliákkal még nem találkoztam, pedig pár gépet már szereltem szét így…
Valakinek valami ötlet? Már kezdem azt érezni, hogy direkt szivat valami entitás
Új hozzászólás Aktív témák
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Hp Thunderbolt dokkoló 230W G2
- BASEUS állítható Laptop állvány 11-17" (ezüst)
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest