- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ASRock lapok általában
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tata93
tag
válasz
Pyttawrx #15659 üzenetére
Szia,
Nem, ott sem látja. Azonban a legfurcsább dologgal találkoztam amivel lehet találkozni. Kipróbáltam egy másik caddyvel ami tudom, hogy jó, azt még a bios sem ismerte fel. Utána pedig pár próbálkozás után egy sata adapterrel létrehoztam ezen a hddn egy partíciót, egy kis részét pedig hagytam törölt kötetként. Kikapcsoltam a gépet, lehúztam az adapterről a hdd-t, de az adaptert BENTHAGYTAM az usb-ben, a hdd-t betettem a régi caddybe, bedugtam a gépbe, gép bekapcs és mindenhol felismerte a hdd-t, használni is tudtam. (????)
Majd kíváncsiságból kihúztam az adaptert az usb-ből és mindenhonnan eltűnt a hdd megint. Komolyan ilyen furcsa anomáliákkal még nem találkoztam, pedig pár gépet már szereltem szét így…
Valakinek valami ötlet? Már kezdem azt érezni, hogy direkt szivat valami entitás -
tata93
tag
Sziasztok,
Adott egy Lenovo ideapad 100-15ibd laptop. SSD-t szeretnék beletenni úgy, hogy a HDD is megmaradjon. Kapásból azt csináltam, hogy a HDD helyére betettem az SSD-t, majd így teljesen újraraktam a wint. HDD teljes formázás megtörtént. HDD-t egy HDD caddy beépítő kerettel a DVD olvasó helyére bepattintottam, de a windows és a disk management sem vette észre, csak és kizárólag a bios. Próbáltam biosban átállítani tényleg mindent (uefi, legacy… stb stb), hogy valami változzon de semmi. A caddyre gyanakodtam, hogy nem jó, ezért visszacseréltem a hdd-ssd-t és megpróbáltam a dvd olvasó helyéről telepíteni az ssd-re újra a wint. Sikerült is, viszont nem tudom onnan bootolni a wint, mert ez a felirat fogad:
A disk read error occured.Tanácstalan vagyok, valaki tudna valami ötletet javasolni?
Köszi előre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASRock lapok általában
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest