Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricsi99
üzenetére
Köszönöm a reakciót!
Megvan a hiba! A billentyűzet+bekapcsológomb paneljához tartozó szalagkábel, egy gyárilag eléggé bugyuta módon hajtott kábel ebben a típusban. Szétszedtem ismet a gépet, majd a billentyűzet fedlapon lévő kábelt sárga-fekete jól ragadós szgszalaggal, alul fixáltam, hogy ne mozogjon, mivel át van bújtatva egy lukon pluszban, ezért nem csatlakozott rendesen... Minden működik most nyomom az aida64 stressz tesztet. Egyébként milyen progivalnérdemes még tesztelni a procit?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kutya topik
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Megvan a hiba! A billentyűzet+bekapcsológomb paneljához tartozó szalagkábel, egy gyárilag eléggé bugyuta módon hajtott kábel ebben a típusban. Szétszedtem ismet a gépet, majd a billentyűzet fedlapon lévő kábelt sárga-fekete jól ragadós szgszalaggal, alul fixáltam, hogy ne mozogjon, mivel át van bújtatva egy lukon pluszban, ezért nem csatlakozott rendesen... Minden működik most nyomom az aida64 stressz tesztet. Egyébként milyen progivalnérdemes még tesztelni a procit?
Pyttawrx