Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
tobias40 #14298 üzenetére
Linuxozom az utóbbi pár évben főleg, így nem adnék inkább olyasmiben tanácsot, amiben nem vagyok egészen biztos.
Én úgy csinálnám, hogy
- beszerelném az SSD-t és arra telepítenék Win 10-et
- csak miután ezzel megvagyok, tenném bele az ODD helyére a HDD-t (több rendelkezésre álló belső meghajtó esetén a Win néha csinál olyan érdekességeket, hogy valamiért nem arra a meghajtóra teszi a boot-hoz kellő dolgokat, amelyik amúgy rendszermeghajtónak meg lett neki adva - MBR-nél legalábbis, GPT/UEFI telepítésnél nem tudom, hogy ez ugyanúgy megvan-e)
- ezután újraindítanám a gépet, ügyelve arra, hogy a megfelelő meghajtó legyen az első a boot sorrendben
- ezután akár nyugodtan lehet a Win saját lemezkezelője alól törölni a HDD partícióit, majd új adatpartíciót létrehozni/formázni.De amit a kolléga írt a HDD külön leformázásáról, az is jó szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest