Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
tobias40 #14298 üzenetére
Linuxozom az utóbbi pár évben főleg, így nem adnék inkább olyasmiben tanácsot, amiben nem vagyok egészen biztos.
Én úgy csinálnám, hogy
- beszerelném az SSD-t és arra telepítenék Win 10-et
- csak miután ezzel megvagyok, tenném bele az ODD helyére a HDD-t (több rendelkezésre álló belső meghajtó esetén a Win néha csinál olyan érdekességeket, hogy valamiért nem arra a meghajtóra teszi a boot-hoz kellő dolgokat, amelyik amúgy rendszermeghajtónak meg lett neki adva - MBR-nél legalábbis, GPT/UEFI telepítésnél nem tudom, hogy ez ugyanúgy megvan-e)
- ezután újraindítanám a gépet, ügyelve arra, hogy a megfelelő meghajtó legyen az első a boot sorrendben
- ezután akár nyugodtan lehet a Win saját lemezkezelője alól törölni a HDD partícióit, majd új adatpartíciót létrehozni/formázni.De amit a kolléga írt a HDD külön leformázásáról, az is jó szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Építő/felújító topik
- Milyen széket vegyek?
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Jeorjosz7 károsultjai
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest