Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5766
csendes tag
Üdv!
Segítségre lenne szükségem! Van egy Aspire 8943G laptopom, nem mai gyerek, 2010-es. Szerettem volna tenni bele SSD-t a DVD meghajtó helyére, lehet rossz ötlet. Meg is vettem hozzá a cuccost, kivettem a DVD-t, a beépítőkeretbe betettem az SSD-t és vissza a gépbe. Gondoltam jó lesz, hát nem, egyszerűen el sem indul a gép. Ha kiveszem a DVD helyéről az SSD-t a gép szépen elindul, minden a régi.
Tud nekem valaki segíteni mit ronthatok el, mit kéne megpróbálnom állítani, merre tapogassak?
Előre is köszönöm ha segít valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest