Új hozzászólás Aktív témák
-
5766
csendes tag
Üdv!
Segítségre lenne szükségem! Van egy Aspire 8943G laptopom, nem mai gyerek, 2010-es. Szerettem volna tenni bele SSD-t a DVD meghajtó helyére, lehet rossz ötlet. Meg is vettem hozzá a cuccost, kivettem a DVD-t, a beépítőkeretbe betettem az SSD-t és vissza a gépbe. Gondoltam jó lesz, hát nem, egyszerűen el sem indul a gép. Ha kiveszem a DVD helyéről az SSD-t a gép szépen elindul, minden a régi.
A beépítőkeretbe a saját HDD-jét is betettem (2 van a gépbe, amin a WIN7 van azt nem piszkáltam), azzal is ugyanezt művelte. A BIOS-ban látszik a két meghajtó, de nem indul a win7.
Ismeri valaki ezt a tipust?????
Tud nekem valaki segíteni mit ronthatok el, mit kéne megpróbálnom állítani, merre tapogassak?
Előre is köszönöm ha segít valaki.
-
5766
csendes tag
Üdv!
Segítségre lenne szükségem! Van egy Aspire 8943G laptopom, nem mai gyerek, 2010-es. Szerettem volna tenni bele SSD-t a DVD meghajtó helyére, lehet rossz ötlet. Meg is vettem hozzá a cuccost, kivettem a DVD-t, a beépítőkeretbe betettem az SSD-t és vissza a gépbe. Gondoltam jó lesz, hát nem, egyszerűen el sem indul a gép. Ha kiveszem a DVD helyéről az SSD-t a gép szépen elindul, minden a régi.
Tud nekem valaki segíteni mit ronthatok el, mit kéne megpróbálnom állítani, merre tapogassak?
Előre is köszönöm ha segít valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest