- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
vargagy21
üzenetére
Személyes tapasztalatokat szeretnék kérni itt, pl. feljebb már egy tag vett 8250U-s laptopot.
Ebből hogyan következik az, hogy akkor a 8250U generációjában lévő más CPU-król is első kézből, használatból szerzett tapasztalata van, tehát össze tudja vetni, hogy valóban melyik a jobb a 10-15, nagyjából egy szintre pozicionált, egy generációban lévő, ugyanúgy U-s (tehát ultraalacsony fogyasztású és órajelű) procivariánsból?
Az, hogy én nem regisztráltam másfél éve és nem szóltam még 15.000-szer valamihez, azért szerintem nem kell megkövezni, sőt nálam ez nem jelent semmit.
Ööö, pont arra céloztam, hogy betaláltad azt az embert, aki hozzászólás-szaporítás helyett segítőkész és hasznos tevékenységet folytat, ha akár csak ebben a topikban visszaolvasol. Abban amúgy tökéletesen egyetértünk, hogy önmagában a regisztráció óta eltelt idő és hozzászólás-szám semmit sem jelent.
És ha olvastad, számomra fontos kérdést fikázott előtte az illető, engedd már meg, hogy a szintjén válaszoljak neki.
Én biztosan nem írtam olyasmit, hogy megtiltanék bármit, de kérlek, engedd már meg
, hogy megjegyezzem, hogy az ő megjegyzése kifejezetten a kérdésedre vonatkozik - valóban kifejezhette volna kedvesebben, de valóban nem sikerült a kérdésed egészen összeszedettre -, te viszont személyeskedni kezdtél vele szemben. Félreértés ne essék, nem letámadni akarlak, megértem, hogy bántó volt, szerencsétlenül sült el az egész szituáció. Peace.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Villanyszerelés
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, hogy megjegyezzem, hogy az ő megjegyzése kifejezetten a kérdésedre vonatkozik - valóban kifejezhette volna kedvesebben, de valóban nem sikerült a kérdésed egészen összeszedettre -, te viszont személyeskedni kezdtél vele szemben. Félreértés ne essék, nem letámadni akarlak, megértem, hogy bántó volt, szerencsétlenül sült el az egész szituáció. Peace.
Pyttawrx