Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
válasz
Thunderzolee #12886 üzenetére
azon gondolkoztam, hogy gap pad vastagságát nem-e kellett volna lemérni valami ilyesmi szerszámmal? [link]
vagy esetleg van ilyen kenhető thermal pad K5 PRO néven fut, lehet máskor ilyet kéne használni? így mint itt a videón.
-
pengwin
addikt
Szervusztok!
Adott egy főleg szftverfejlesztésre és multimédiára használt Dell Latitude E6440, amiben a mostani 1*4GB RAM-ot ki szeretném cserélni 2*8GB-ra (ennyit kezel maximum).
Tudom, hogy 1600MHz-es DDR3L SO-DIMM modulok kellenek bele, viszont úgy tudom a Dellek eléggé finnyásak RAM terén.A kérdéseim:
1. Vegyek meg nyugodtan bármilyen RAM-ot ami megfelel a fenti technikai paramétereknek, vagy olyan RAM-ot kell vadásszak, ami kifejezetten ilyen gépbe való?
2. Később esetleg processzort is cserélnék a gépben (i5-4210M vagy 4200M van benne). Ugye azonos TDP-jű négymagos i7 mehet bele? (ha jól tudom lehetett ilyen CPU-val kapni)
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gaming notebook topik
- Mobilhasználat külföldön
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Jövedelem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone topik
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- További aktív témák...
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest