- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoC1ka
senior tag
válasz
hallerlaller #12894 üzenetére
Megoldódott, a billentyűt nem szedtem le külön, ha azt leszedem akkor pont ott vannak a nyílások ahol össze kell őket kapcsolni. User error volt nem design
-
BoC1ka
senior tag
válasz
hallerlaller #12894 üzenetére
Hát levét könnyen ment, csak összeszerelésnél olyan rövid a szalagkábel, hogy egyszerűen nincs hely benyúlni bármivel bedugni azokat a helyükre. 3at kell, és semmi ráhagyása nincs a kábeleknek
-
BoC1ka
senior tag
válasz
hallerlaller #12892 üzenetére
kivételkor kijött magától. Kb 1 cm re felemeled az előlapot, és már szét is jött. Nagyon rövid a kábel. Ez a baj visszahelyezéskor
-
válasz
hallerlaller #12881 üzenetére
Gap padot tőle szoktam venni:
hardverapro.hu/apro/sekisui_hovezeto_ketoldalas_ragaszto_32-6wmk_gIll ő is hirdet:
hardverapro.hu/apro/hovezeto_paszta_hutopaszta_hovezeto_ragaszto_Hőálló ragasztó szalag nem tudom hol kapható, nekem van egy b×zi nagy tekercs, költői kifejezéssel szólva évtizedek óta abból használok, ha kell valahová.
Killhatesnél is láttam, esetleg kérdezz rá nála, hol szokta venni.Talán épületgépészeti boltokban, vagy kéményeket/gázkazánokat bekötő szervizeknél lehet még, mivel a kémény idomokat ilyenekkel ragasztják át, egy darabot talán tud adni valami szaki a lakóhelyed környékén is.
Billentyűzetet Google fog adni a noti típusára keresve, vagy az aprók között a noti alkatrészeknél szintén a gép típusával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged