- Összesúg a ChatGPT a Spotify-jal és a Booking.commal
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- ASUS notebook topic
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoC1ka
senior tag
válasz
hallerlaller #12894 üzenetére
Megoldódott, a billentyűt nem szedtem le külön, ha azt leszedem akkor pont ott vannak a nyílások ahol össze kell őket kapcsolni. User error volt nem design
-
BoC1ka
senior tag
válasz
hallerlaller #12894 üzenetére
Hát levét könnyen ment, csak összeszerelésnél olyan rövid a szalagkábel, hogy egyszerűen nincs hely benyúlni bármivel bedugni azokat a helyükre. 3at kell, és semmi ráhagyása nincs a kábeleknek
-
BoC1ka
senior tag
válasz
hallerlaller #12892 üzenetére
kivételkor kijött magától. Kb 1 cm re felemeled az előlapot, és már szét is jött. Nagyon rövid a kábel. Ez a baj visszahelyezéskor
-
válasz
hallerlaller #12881 üzenetére
Gap padot tőle szoktam venni:
hardverapro.hu/apro/sekisui_hovezeto_ketoldalas_ragaszto_32-6wmk_gIll ő is hirdet:
hardverapro.hu/apro/hovezeto_paszta_hutopaszta_hovezeto_ragaszto_Hőálló ragasztó szalag nem tudom hol kapható, nekem van egy b×zi nagy tekercs, költői kifejezéssel szólva évtizedek óta abból használok, ha kell valahová.
Killhatesnél is láttam, esetleg kérdezz rá nála, hol szokta venni.Talán épületgépészeti boltokban, vagy kéményeket/gázkazánokat bekötő szervizeknél lehet még, mivel a kémény idomokat ilyenekkel ragasztják át, egy darabot talán tud adni valami szaki a lakóhelyed környékén is.
Billentyűzetet Google fog adni a noti típusára keresve, vagy az aprók között a noti alkatrészeknél szintén a gép típusával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest