Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Szervusztok!
Adott egy főleg szftverfejlesztésre és multimédiára használt Dell Latitude E6440, amiben a mostani 1*4GB RAM-ot ki szeretném cserélni 2*8GB-ra (ennyit kezel maximum).
Tudom, hogy 1600MHz-es DDR3L SO-DIMM modulok kellenek bele, viszont úgy tudom a Dellek eléggé finnyásak RAM terén.A kérdéseim:
1. Vegyek meg nyugodtan bármilyen RAM-ot ami megfelel a fenti technikai paramétereknek, vagy olyan RAM-ot kell vadásszak, ami kifejezetten ilyen gépbe való?
2. Később esetleg processzort is cserélnék a gépben (i5-4210M vagy 4200M van benne). Ugye azonos TDP-jű négymagos i7 mehet bele? (ha jól tudom lehetett ilyen CPU-val kapni)
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest