Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Szervusztok!
Adott egy főleg szftverfejlesztésre és multimédiára használt Dell Latitude E6440, amiben a mostani 1*4GB RAM-ot ki szeretném cserélni 2*8GB-ra (ennyit kezel maximum).
Tudom, hogy 1600MHz-es DDR3L SO-DIMM modulok kellenek bele, viszont úgy tudom a Dellek eléggé finnyásak RAM terén.A kérdéseim:
1. Vegyek meg nyugodtan bármilyen RAM-ot ami megfelel a fenti technikai paramétereknek, vagy olyan RAM-ot kell vadásszak, ami kifejezetten ilyen gépbe való?
2. Később esetleg processzort is cserélnék a gépben (i5-4210M vagy 4200M van benne). Ugye azonos TDP-jű négymagos i7 mehet bele? (ha jól tudom lehetett ilyen CPU-val kapni)
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BASEUS állítható Laptop állvány 11-17" (ezüst)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest