Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Mivel sok fontos anyagom van CD-n/DVD-n, ezért nem szívesen válnék meg az írótól. Én arra gondoltam, hogy egy külső tárolóba kerülne a HDD és a HDD helyére beépítésre kerülő egy 250GB-os SSD, aminek egy részén lenne az oprendszer, míg a megmaradó részen csak a nagyon fontos progik lennének.
Bár lehet, hogy az is egy jó alternatíva lenne ha a CD-n lévő anyagokat átmásolnám külső tárolóra (pendrive-ra vagy HDD-re) és ekkor már a HDD helyére lehetne az SSD-t rakni, míg a most bent lévő HDD-t az optikai meghajtó helyére.
Hogy melyik megoldás lesz nem tudom, még átgondolom és alszok erre egy párat ...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest