Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
A múltkor kérdeztem a HP530-al kapcsolatban.
Proci megjött, viszont kicsit benéztem és biztosra akartam menni ezért T2400-ast vettem bele.
HP elvileg T2xxx szériával is szerelte ezt a lapost. Ez egy sima Core Duo (2 magos P4). A lapost szétszedtem és elég sovány a hőleadó felülete, ezért is a 31W-os T2400-at vettem. Az viszont kiment a fejemből, hogy speed step-et csak a C2D-k óta tudnak a procik.

Kérdésem az lenne, hogy nagyon észre lehetne venni ha raknák bele egy T7200-at, vagy sem?
Net, néha YT lenne vele nézve, de igazából nem sűrűn lenne használva.
5400-as HDD van benne, így nem vagyok biztos abban, hogy jóval pörgősebb lenne a rendszer.
Másik kérdésem pedig, hogy kompatibilis lenne-e vele.
Visszaolvasva valakinek T7xx és HP530 páros nem jött be (1 magot látott belőle, vagy be sem kapcsolt... már nem emlékszem).
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Autóhifi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 4
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- XPEnology
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx