- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
válasz
Thunderzolee #11003 üzenetére
Az egyik venti a hdd-re fújja, a többi meg ahogy esik, elsősorban a merevlemez hűtése volt a célja. Hát olyan megoldást is gyártottam már, hogy az alábbi képen a noti szélén látható egy kb. egy ujjnyi széles részen szellőzés kivágva, meg a ramokat takaró kis lapon is van. [link] Na, hát az airflow az gondolom úgy van benne, hogy ott a szélénél beszívja a levegőt, majd a túloldalon a ventinél ki. Mint ezen a képen is láthatod, a venti alatt ki van vágva elég nagy területen, nekem és még sokan másoknak nem volt, ezért megtettem, hátha jobb lesz, de nem sokat segített. Na és azt kezdtem el mondani, hogy csináltam egy olyat, hogy egy üdítős kartondobozba beleépítettem egy 8 centis ventit, a dobozt pedig kivágtam és felhajtottam azt a részt, hogy a levegő a gépbe menjen, de az sem igazán segített. Ez így nézett ki, a pirosak ventik, a nagy szürke doboz meg az üdítős kartondoboz
[link]
De azon is gondolkodtam, hogy mivel levettem a HDD fölötti panelt, lehet elbasztam az erflót benne
Ha meg nem veszem le, megfől a hdd ott benne :S
Pormacskák nincsenek
Új hozzászólás Aktív témák
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest