Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Notebook hibák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Az a helyzet, hogy van egy lapos
(dell NB inspiron 15 3521 (i5 3427U,4gb ram,HD7670M))
amin memóriát szeretnék bővíteni.
Gépekkel ellentétben laptopot sosem bővítettem semmilyen hardverrel, így a segítségeteket kérném, mert teljesen ismeretlen világ (foglalatok, feszültségek, esetleges buktatók)A speccy nevű program azt mondja, hogy 2foglalatból 1 szabad, úgyhogy van hely.
A memória pontos típusa"4GB DDR3 CL11 Hyundai Electronics PC3-12800 (800mhz)"
Ha jól olvastam ki a progiból akkor 1,28v-n üzemelnek.
Szétnéztem a neten, és csak hardverkeren találtam olyat ami hasonlít, az pedig ez a memória.
Látom, hogy 1.35 a működési fesz, nem tudom eldönteni hogy az enyéimnek is csak a gép veszi vissza, vagy sem.
Úgyhogy szeretném kérdezni, hogy jó-e ez a memória a laposomba, és hogy kell-e valami pluszra figyelni behelyezéskor?
Adatot sem találtam arra vonatkozóan hogy hány gigáig lehet bővíteni a lapost, de ha gondolom két csatornája van, akkor elfogja bírni a 8at, mert 4gb/csatorna, ugye?Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest