Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
Van nálam egy Gateway M-6750-es laptop, és az volt a tulaj egyik kérdése, hogy lehet-e némileg fejleszteni. Jelenleg egy T5450-es proci van benne meg 2+1 GB DDR2 667-es ram.
Az én kérdésem ez lenne, hogyha szeretnék bele erősebb procit, (első körben vagy egy T7700-ra vagy egy T9550-re gondoltam) egyrészt mi az amit lekezel a lap, illetve kell-e rammot cserélni hozzá? (asszinkron üzemmódot mennyire tudja kezeleni az alaplap, mert ahogy néztem 4 GB DDR2-800 ram az 9-10k, és ram+cpu+hűtés csere költsége az már valószínűleg meghaladja a keretet)A másik kérdés a hűtéssel kapcsolatos, (a hűtőventilátor haldoklik), hogy az e-bay-en kívül van-e olyan oldal / áruház ahol érdemes utánanézni, mert ez a márka főként az Államokban van jelen.
Előre is köszi a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Bluetooth hangszórók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AS dokkoló 90w töltővel
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- HP G5 DisplayLink 4K USB-C - Dell WD19TBS USB-C Thunderbolt dokkoló
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás K20A001,180W Adapterrel,számla,garancia!10+ db
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx