Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
Van nálam egy Gateway M-6750-es laptop, és az volt a tulaj egyik kérdése, hogy lehet-e némileg fejleszteni. Jelenleg egy T5450-es proci van benne meg 2+1 GB DDR2 667-es ram.
Az én kérdésem ez lenne, hogyha szeretnék bele erősebb procit, (első körben vagy egy T7700-ra vagy egy T9550-re gondoltam) egyrészt mi az amit lekezel a lap, illetve kell-e rammot cserélni hozzá? (asszinkron üzemmódot mennyire tudja kezeleni az alaplap, mert ahogy néztem 4 GB DDR2-800 ram az 9-10k, és ram+cpu+hűtés csere költsége az már valószínűleg meghaladja a keretet)A másik kérdés a hűtéssel kapcsolatos, (a hűtőventilátor haldoklik), hogy az e-bay-en kívül van-e olyan oldal / áruház ahol érdemes utánanézni, mert ez a márka főként az Államokban van jelen.
Előre is köszi a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx