- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
Van nálam egy Gateway M-6750-es laptop, és az volt a tulaj egyik kérdése, hogy lehet-e némileg fejleszteni. Jelenleg egy T5450-es proci van benne meg 2+1 GB DDR2 667-es ram.
Az én kérdésem ez lenne, hogyha szeretnék bele erősebb procit, (első körben vagy egy T7700-ra vagy egy T9550-re gondoltam) egyrészt mi az amit lekezel a lap, illetve kell-e rammot cserélni hozzá? (asszinkron üzemmódot mennyire tudja kezeleni az alaplap, mert ahogy néztem 4 GB DDR2-800 ram az 9-10k, és ram+cpu+hűtés csere költsége az már valószínűleg meghaladja a keretet)A másik kérdés a hűtéssel kapcsolatos, (a hűtőventilátor haldoklik), hogy az e-bay-en kívül van-e olyan oldal / áruház ahol érdemes utánanézni, mert ez a márka főként az Államokban van jelen.
Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bundle topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- World of Tanks - MMO
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest