- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
Egyébként próbáltam itthon is venni Intel T2450 procit, egy szervízben találtam, érdeklődtem, hogy ha veszek egy procit, meg egy ram-ot (ingyen beszereléssel adják) és ki kellene cserélni az egyik zsanért, amihez viszem az alkatrészt, és ha már úgyis szét kell dobni a gépet nem számolnak-e be alkatrészt, úgyis itt csak hányódnak és nem, majdnem 20ezer Ft lenne az egész, na annyit azért nem ér meg. Pedig nem hiszem, hogy nem érte volna meg alkatrészeket beszámítani, ha már úgyis szinte darabokra kell szedni.
Ahol meg beszámítanák -valószínűleg- ott meg nincs ilyen proci jelenleg. Kénytelen leszek magam csinálni, pedig nem sok kedvem van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest