Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
Egyébként próbáltam itthon is venni Intel T2450 procit, egy szervízben találtam, érdeklődtem, hogy ha veszek egy procit, meg egy ram-ot (ingyen beszereléssel adják) és ki kellene cserélni az egyik zsanért, amihez viszem az alkatrészt, és ha már úgyis szét kell dobni a gépet nem számolnak-e be alkatrészt, úgyis itt csak hányódnak és nem, majdnem 20ezer Ft lenne az egész, na annyit azért nem ér meg. Pedig nem hiszem, hogy nem érte volna meg alkatrészeket beszámítani, ha már úgyis szinte darabokra kell szedni.
Ahol meg beszámítanák -valószínűleg- ott meg nincs ilyen proci jelenleg. Kénytelen leszek magam csinálni, pedig nem sok kedvem van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Milyen SSD-t vegyek?
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest