Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- BIOS topic
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
sulaco79 #10352 üzenetére
Egész eddig én is biztos voltam a dologban, de Dell XPS válasza elbizonytalanított. Nem vagyok szakértője a laptopoknak, de egy keveset értek a gépekhez és egész eddig úgy tudtam, hogy a chipkészletnek kell HM76-nak lennie, mert az képes már kezelni az Ivy Bridge processzorokat és egyeznie kell a TDP osztálynak. Ezek klappolnak. Azt tudom, hogy egyes gyártók a BIOS-ban letilthatják bizonyos processzorok működését, de a Toshiba ezt nem tette meg itt, mert a jelenleg benne levő 2540-el nem adták ki a C855-ös sorozatot.
A processzor cseréjéhez telejesen szét kell szedni a gépet. Még a klaviatúra alatt is csavarok tartjá össze az alsó részét. De ebben igazad van. Olyan eladót igyekszem majd keresni akinél erre lehetőség van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Battlefield 6
- Nem biztos, hogy fenntartható az Apple iPhone-ok menetelése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Tesla topik
- Vírusirtó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BIOS topic
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest