- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBé
csendes tag
válasz
sulaco79 #10019 üzenetére
Megfogadtam a tanácsodat (az érveid elég meggyőzőek voltak
) és az i3 3110M-es procival szerelt Asus mellett döntöttem. A nagy kijelző nekünk inkább előnyt jelent mint hátrányt.
Azt jól sejtem hogy ebben a gépben a videókártya az alaplapra van forrasztva, tehát nem cserélhető?
Mondjuk olyan őrülten nagy jelentősége nincsen...Voltunk ma az Euronicsban, de sajnos még nem sikerült lezárni az ügyet.
Egyébként nagyon rugalmasan és korrektül álltak a cseréhez, bár nem teljesen értették hogy mi a bajom a visszavitt géppel. Amikor említettem, hogy az erősebb - és esetlegesen cserélhető - processzor miatt választanám a másik Asust, elég furán néztek ránk.
Mondtam hogy úgy tudom az M-es procik erősebbek és ráadásul cserélhetők is, de győzködtek h csak alaplappal együtt lehetne cserélne - az meg ugye nem igazán megérős.
Vitatkozni ilyen esetben nyilván nem fogok, mivel nem igazán vagyok otthon a témában.Mutattak pár i3 4xxxU, i5 3xxxU és i5 4xxxU-val szerelt gépet ami készleten volt náluk, de végül belementek abba is hogy megrendelik nekem a kinézett laptopot.
Egyelőre itt tartunk. Várom a hívásukat hogy mikor mehetek majd a gépért és reménykedem hogy nem fogják visszamondani.
A választékuk talán nem a legbőségesebb, de hozzáállásuk legalább nagyon korrekt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux felhasználók OFF topikja
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest