- Otthoni időjárás-állomás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBé
csendes tag
válasz
sulaco79 #10019 üzenetére
Megfogadtam a tanácsodat (az érveid elég meggyőzőek voltak
) és az i3 3110M-es procival szerelt Asus mellett döntöttem. A nagy kijelző nekünk inkább előnyt jelent mint hátrányt.
Azt jól sejtem hogy ebben a gépben a videókártya az alaplapra van forrasztva, tehát nem cserélhető?
Mondjuk olyan őrülten nagy jelentősége nincsen...Voltunk ma az Euronicsban, de sajnos még nem sikerült lezárni az ügyet.
Egyébként nagyon rugalmasan és korrektül álltak a cseréhez, bár nem teljesen értették hogy mi a bajom a visszavitt géppel. Amikor említettem, hogy az erősebb - és esetlegesen cserélhető - processzor miatt választanám a másik Asust, elég furán néztek ránk.
Mondtam hogy úgy tudom az M-es procik erősebbek és ráadásul cserélhetők is, de győzködtek h csak alaplappal együtt lehetne cserélne - az meg ugye nem igazán megérős.
Vitatkozni ilyen esetben nyilván nem fogok, mivel nem igazán vagyok otthon a témában.Mutattak pár i3 4xxxU, i5 3xxxU és i5 4xxxU-val szerelt gépet ami készleten volt náluk, de végül belementek abba is hogy megrendelik nekem a kinézett laptopot.
Egyelőre itt tartunk. Várom a hívásukat hogy mikor mehetek majd a gépért és reménykedem hogy nem fogják visszamondani.
A választékuk talán nem a legbőségesebb, de hozzáállásuk legalább nagyon korrekt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Hp Thunderbolt dokkoló 230W G2
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest