Új hozzászólás Aktív témák
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Fujitsu-Siemens Amilo Mini Ui 3250 netbookkal problémáim vannak...
Átvettem újratelepítésre, takarításra.Volt úgy, hogy a rendszer bekapcsolása előtt egyfolytában "beepelt" (törörörörörörö) szirénázott a hangszóró és az XP boot előtti fehér csík a beep ütemére ment egyre feljebb, majd elkezdett bootolni és kb. fél óra alatt jött be minden a rendszeren. A rendszer alatt a figyelmeztető üzenet hangja szaggatva, elnyújtva fogadott...
Gondoltam uccu neki, nem ez az első laptop a kezemben, ezek előtt is szedtem már darabokra és takarítottam ki nagy odafigyeléssel ilyen eszközöket.
Na szép lassan rá is jöttem hogy jön szét, csavarok ki, patentok szét. Mindent ellepett a por, a morzsa és a hajszál.Na, szépen kitakarítottam.
Kivettem a billentyűzet szalagkábelét is, de jött vele a kis fekete pöcök is, ami már nem pattan a helyére. (Ezzel mit lehet kezdeni? Emiatt nem érintkezik a touchpad...)
Nos, azt is meg kell említsem, hogy a gyári töltője valószínűleg bemondta az unalmast, mert egy utángyártott, pillekönnyű tűzforróra melegedő sz@rt adtak hozzá, amin még a feszültség is állítható, gondolom valami univerzális nyavaja. Akksija szerintem nulla, hiába ír win alatt 1 óra 10 percet 93% töltöttségnél.
Tehát meg kellene oldanom, hogy miért csinálja ezt az egyfolytában szirénázást mikor rájön... Nem mindig csinálja. Ha kell szétszedem újra, még több darabba, ez nem akadály.
De meg kellene javítanom azt a csatlakozót is, ahol kijött a kis pöcök... Éppen hogy megfogtam. Ez is érdekes.Hozzászólást a témában/segítséget várom. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- EliteBook 640 G10 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HX RTX 5060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest